Utebelysning

Vi hjelper deg med belysningen både ute og inne. Trenger du hjelp til å lyse opp fasaden eller hagen er vi selvfølgelig behjelpelige med det. Fjellheim Elektro har et stort og spennende utvalg av utelamper og utebelysning. Vi har alt du trenger for å skape en hyggelig atmosfære utenfor hus, bygg og hytte. Riktig utebelysning skaper økt trivsel og trygghet i tillegg til økt glede av utearealene.

For oss som lever langt mot nord, med flust av mørke høst- og vinterkvelder, bidrar gode utelamper til å skape en vakker ramme rundt huset. Utelamper bidrar også til å gjøre huset ditt mindre fristende for innbruddstyver. Vi som bor i Norge er glad i å lyse opp husene og uteområdene våre, bortskjemt som vi er av rikelig tilgang på billig strøm. Vi liker kort og godt å ha lyset på, også utendørs, enten vi koser oss i hagen på varme sommerkvelder eller hygger oss i varmen innendørs i den våte, kalde og mørke tiden av året.

Utelys med bevegelsessensor

Utelys med bevegelsessensorer som automatisk slår seg på når noen nærmer seg huset, er vanlig i mange land. Det er et effektivt virkemiddel for å skremme vekk uvedkommende. Denne typen lys er spesielt nyttig i forbindelse med uteområder der man vil unngå at andre enn huset beboere oppholder seg; i oppganger, kjellertrapper, foran garasjen m.v.

Styr utelyset med en app

Vi kan tilby belysning som styres med vanlige lysbrytere, dimmere, etter lysforhold eller bevegelse som nevnt over. Du har også muligheten til å styre lysene i henhold til ditt Smarthus som du kan lese mer om på våre sider. Dette styrer du enten ved stemmekommando, panel på veggen inne eller via en app på mobil, nettbrett eller pc.

Utebelysning med Norlys

Vi er leverandør av blant annet produkter Norlys som har belysning til uteplassen. Her finner du både stolper, pullerter, downlights, spot, tak-, og vegglamper. Se inspirasjon fra Norlys her.